torstai 14. kesäkuuta 2012

Makuuhuoneen muodonmuutos

Ensimmäisenä uuden pinnan sai makuuhuone, jo ennen muuttoamme. Ajattelimme, että olisi kiva päästä heti nukkumaan hienoon makkariin kun muu kämppä on täynnä roinaa, rompetta, rumia seiniä ja lattioita, keittiöstä ja vessasta puhumattakaan.


Edellisen asukkaan jäljiltä makkari oli ruskea sävytteinen, mikä sai minut voimaan pahoin. En pidä tuollaisesta puun sävystä. Varsinkin vielä ruskeaan tapettiin yhdistettynä. Yök!


Puisille pinnoille näytettiin maalipensseliä ja seinille uudet tapetit. Laminaatti sai olla vielä puolitoista vuotta paikoillaan, ennen kuin lattia uusittiin samaan aikaan yläkerran tasanteen kanssa, jolloin tilalle tuli uusi lautalattia, joka maalattiin harmaaksi, samalla sävyllä alakerran puulattioiden kanssa.
Uutta kaappitilaa tuli lattian laiton yhteydessä. Kaappien rungot ja ovet nuppeineen ovat ikean keittiö valikoimasta. Rungot ovat siis keittiön yläkaapeiksi tarkoitettuja, joten ovat syvyydeltään kapeammat.  Kaappien päällä oleva taso on keittiötasoksi tarkoitettua laminaattitasoa. Näin saatiin vaikea hukkatila hyötykäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti