keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

hyötypuutarhaa ja kellarimateriaalejaTonttimme ainoa punainen viinimarjapensas alkaa olemaan valmis kerättäväksi. Pensas on suuri ja siitä tulee todella paljon marjoja. Puska tarvineekin ensi kesänä uuden tuen ympärilleen.


Porkkanan taimet kasvussa. Uusi salaattisato myös valmistumassa. Koirille maistuu salaatinlehti laatikosta suoraan tarjottuna :)


Herneenpaloilla on jo kokoa, mutta aurinkoa vasten katsottuna herneet vielä olemattoman kokoisia. Ensi kesänä täytyy laittaa paremmat tuet, eli korkeammat ja herneen viljely pinta-alaa voisi lisätä.


Kurpitsa aloittamassa kukintaansa.


Yhdessä tonttimme nurkassa kasvaa keltainen vadelma karviaispuskan lomassa. Vadelma on kirjaimellisesti niin nurkassa kun voi, sillä se kasvaa kolmen tontin rajalla, ja jokaisella naapurilla on osuus samasta puskasta.   
Ilokseni huomasin, että vadelma on kasvattanut nurmikon puolelle uusia versoja (mitenkä niin laiska ruohonleikkaaja talossa), jotka täytyykin säästää, niin saa vadelmaa enempikin ensi vuonna. 


Joku remonttireiska oli eilen uusinut meidän rännin syöksytorvea kiukaan hormiputkella. Nyt varmasti ei vesi enään jää lillumaan kivijalan viereen =D Myös kiva pikkuinen kiven musa oli löytynyt kellarin kaivuun yhteydessä..


Olen toiminut tällä viikolla tavaranvastaanottajana, kun kellarin kosteuseristyslevyt saapuivat. Myös styroksi on jo odottamassa.


Näyttää kun iso kasa jäniksen papanoita olisi liimattu yhteen. 


Tänään sitten saapui salaojasepeli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti